Vissza

Gotthard Therme Hotel & Comference - Kedvezményes szobaár félpanzióval

Kedvezmény mértéke

-10%

Gotthard Therme Hotel & Conference****
www.gotthardhotel.hu
reservation@gotthardhotel.hu
+36 94 554-066

Beváltás helye
9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/b.
Érvényesség ideje
2018. szept. 28. - Az ajánlat visszavonásig érvényes.

Három ország - egy utazás - millió élmény

Az Őrség kapujában, a magyar-osztrák-szlovén határok találkozásánál, a legnyugatibb magyar városban, Szentgotthárdon 148 kényelmes szobával, magas színvonalú gasztronómiával várjuk a termálfürdőket, a jó konyhát, valamint az ausztriai, szlovéniai és őrségi kirándulásokat kedvelő vendégeinket.

A szállodából közvetlen átjárással megközelíthető, mediterrán hangulatú St.Gotthard Spa & Wellness, a mintegy 1500 m2 vízfelületével, különleges csúszdáival, pezsgőfürdőivel, szaunáival,  sportolási lehetőségekkel, wellness kezelésekkel biztosítja a pihentető kikapcsolódást.

Nálunk a család minden tagja megtalálja a számítását, a nyugodt, parkosított környezetben található hotelben korszerű játszóház, valamint kültéri játszótér várja az örökmozgó lurkókat, míg a szülők a hangulatos grillteraszon koktéloznak.
Séfünk hitvallása, hogy jót főzni csak szívvel lélekkel lehet, kínálatunk a környék adta kincsek és a nemzetközi gasztonómiai elemek finom kombinációjából áll össze.

Ne feledje, nálunk négylábú kedvence is szívesen látott vendég, külön kisállattal érkező vendégek részére kialakított szobákkal várjuk, a'la carte éttermünkben együtt fedezhetik fel a kulináris kínálatunkat.

Ajánlatunk az alábbi kedvezményt foglalja magában: 

- 10% kedvezmény a szálloda honlapján meghirdetett Kedvezményes szobaár félpanzióval árból. Az ár foglaltság függvényében változhat.

Amennyiben a Promo kód helyére beírja az MBMH részére elkészített kódot (MercedesAccent2019), a kód segítségével azonnal elérhetőek a kedvezményes szállások és ajánlatok, és rögtön le is foglalhatja őket a kedvezményes áron percek alatt; vagyis nem kell levelezgetnie a kiválasztott szállodával.

A kedvezmény(ek) igénybevételéhez a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. belépőkártya felmutatása szükséges.